zaterdag 18 juni 2011

Een druilerige zaterdag

Hier zit ik dan, erg vroeg wakker voor mijn doen. De bovenbuurvrouw vind het de laatste tijd nodig om heel hard met deuren te slaan, en ja 1 keer daarvan wakker geworden dan ben ik ook echt wakker en kan ik beter van bed af gaan. Nu zit ik dus achter mijn laptopje en ben ik even lekker een aantal borduurblogjes aan het bekijken. En toen dacht ik, ik zal eens een update gaan maken van mijn White Cat. Dit werk vind ik, en ik had het al eerder gezegd, erg fijn om aan te werken. Al die mooie lieve kleurtjes! Ondertussen heeft vriendlief ook de patronen voor de kerstsokken uitgeprint op groot formaat. Hier zou ik ook graag mee beginnen. Maar ik wil niet teveel werkjes onder handen hebben omdat er dan nooit iets af komt. Dus ik wacht er nog even mee. Nou ja, ik wacht er mee tot ik het echt niet meer vol kan houden ;) Want wie weet bedenk ik me vanmiddag en ga ik toch garen bestellen zodat ik aan de slag kan!


Hier is mijn update van de White Cat:
Schiet al lekker op he? Ik ben nu bezig om de kop te voorschijn te krijgen, zo leuk om te zien hoe hij word!

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!

Liefs Lydia

3 opmerkingen:

 1. Te veel werkjes is niet fijn, maar twee werkjes kan makkelijk. 1 voor het mee nemen overal heen, en 1 voor thuis (bij mij staat die op de standaard) Zo blijft het nog leuk om te doen, zoveel als ik nu in de kast heb liggen. Dat raad ik echt af.

  Je kat word echt mooi, hierdoor krijg ik de neiging om hem ook af te gaan maken, al ben ik ni zo ver als jij. Ik ben benieuwt hoe die verder word. Leuke layout ;)

  ps. reageren is nu heel moeilijk met je layout, door dat je een woord vraagt voor ik kan reageren. Na lang priegelen is het gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer wat verder bent, ik ben benieuwd hoe lang je het volhoudt om aan een nieuw werkje te beginnen.

  Ik kan ook heel moeilijk het woord intikken, omdat de balk niet zichtbaar is met je nieuwe layout.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, ik wil dit graag uitzetten dan, maar waar kan ik dit vinden? Kan een van jullie me dat zo vertellen?

  BeantwoordenVerwijderen