maandag 29 april 2013

Woezel en Pip

Hee hallo!

Dat is lang geleden! Sterker nog, meer dan een jaar geleden schreef ik mijn laatste stukje. Na een aantal vragen van mensen wanneer ik er weer eens wat mee ging doen, ga ik nu toch mijn blog maar eens opfrissen. Het kriebelde stiekem toch om weer eens te updaten en om jullie mijn vorderingen te laten zien.

In het afgelopen jaar is er een heleboel gebeurd. De twee grootste gebeurtenissen het afgelopen jaar waren het overlijden van oma vorig jaar juli en 4 week terug is onze prachtige zoon Fedor geboren. Na het overlijden van oma heb ik een tijd lang niet meer geborduurt. Gewoon geen zin in. Dit is later weer langzaam terug gekomen. En nu Fedor is geboren heb ik er uiteraard niet heel veel tijd meer voor, knuffel veel liever met hem!

Maar ik ben toch iets aan het maken en uiteraard heeft dat met Fedor te maken! Het is namelijk een geboortetegel van Woezel en Pip. Op de foto zie je dat ik met Woezel aan het afronden ben. Ik ben al erg ver met dit werkje, al had het eigenlijk af moeten zijn voor onze zoon geboren werd. Alleen was Fedor erg nieuwsgierig en is hij 4 week terug al geboren, eigenlijk was ik gister pas uitgerekend! Vandaar dat het nog niet helemaal af is. Maar ik hoop dat de volgende update een ingelijst werkje is!

1 opmerking:

  1. Enige deelneming

    Proficiat met de geboorte van jullie prachtige zoon.

    Leuk dat je terug bent.
    je borduurwerk ziet er schattig uit, verlang naar meer

    BeantwoordenVerwijderen