vrijdag 11 november 2011

Mams borduurt: HAED Country Hamlet

Mijn moeder borduurt ook. Sinds dat ik begonnen ben met het kattencollage van Francien's katten heb ik haar opnieuw aangestoken. Vroeger borduurde ze al, maar heeft dit jaren niet gedaan. Nu heeft ze al een aantal werkjes af en heb ik haar toch enthousiast kunnen krijgen voor een HAED patroon. Ze twijfelde eerst. Zulke grote werken! Er zijn natuurlijk kleinere werkjes, maar daar zat nou net niet iets tussen wat ze mooi vond. Dan toch maar tussen de grote werken kijken. En hier is haar keus op gevallen:

Dit is Country Hamlet. Een ontzettend mooi plaatje, en het past precies bij mijn moeder! Ik heb haar stof meegegeven, zodat ze net als ik op 18 count aïda aan de slag kan. Persoonlijk vind ik dat het mooiste werken. De kruisjes komen, met 2 draadjes dat wel, mooi dicht op mekaar en je ziet er geen stof doorheen schijnen.

Ik heb begrepen dat ze al een beginnetje gemaakt heeft met de lucht, dus zodra ik de kans krijg ga ik een fotootje maken zodat jullie haar updates ook hier kunnen volgen! Ik hoop dat jullie dat leuk vinden.

xLiefs Lydia

5 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk, ik ben benieuwt hoe deze word. Erg leuk dat je moeder nu ook is begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je moeder ook aan het borduren is geslagen, ze heeft in in ieder geval een schitterend patroon uitgekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi en prachtig werk. ben zeer benieuwd naar de vorderingen van je moeder die dit borduurd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je moeder nu ook gaat borduren, ze heeft een prachtig werk uitgekozen, Lijkt me erg leuk om haar vorderingen te volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi patroon, ik wil ook aan een head beginnen.
  Je advies voor 18 count aida en 2 draads komt dus goed van pas, dank je
  Leuk dat je moeder ook weer borduurt, lekker gezellig.
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen