woensdag 28 december 2011

Fall Fairy || Deel 15

Een beetje een onduidelijke foto deze keer. Ik wilde snel even een update foto maken, maar eigenlijk is deze erg donker. Maar het geeft wel een mooi overzichtsbeeld. Ik werk hier nog steeds met erg veel plezier aan. Op dit moment is het ook het enige werk waar ik nu mee bezig ben. Hij is gewoon te leuk om weg te leggen! Dat komt ook doordat elke keer als je wat borduurt, er weer iets te voorschijn komt. Net als een soort zoekplaatje. Ik ben ook elke keer nieuwsgierig naar wat er op de volgende pagina staat. Daarom vind ik het ook erg leuk om blogjes te lezen van andere mensen die er mee bezig zijn. Zo vond ik vandaag een Nederlands blog dat ik nog niet kende en een Engels blog. Het blijft gewoon een supermooi werk om mee bezig te zijn. Ik kan ook niet wachten tot ik hem af heb en in kan lijsten. Maar dat zal nog wel even duren!

xLiefs Lydia

maandag 19 december 2011

Fall Fairy || Deel 14

Het is alweer een maand geleden dat ik een foto heb geplaatst. Maar dat had een reden. Ik ga vanaf nu alleen een foto plaatsen als een pagina af is. Dat is toch het leukst om te zien! Dan zie je de grootste vorderingen. Zo heb ik nu pagina 4 af. Rechtsonderin begint de rechtervleugel. Een heel klein stukje zie je daarvan. Het is zo leuk om dit wat te zien worden! 

Ik heb al een paar steekjes gedaan van de 5e pagina. Maar veel verder dan die paar steekjes ben ik nog niet. Vandaag is mijn verjaardag. Daarom zaterdag veel voorbereidingen getroffen en gister de familie op bezoek gehad. Vanavond komen er nog een aantal vrienden. Erg gezellig allemaal!

Tot de volgende update!

xLiefs Lydia