donderdag 17 november 2011

Fall Fairy || Deel 13

Pagina 3 heb ik alweer af! Ondanks dat het een groot werk is, is het enorm leuk om hieraan te werken. Mede door al die verschillende kleuren die er zo’n mooi geheel van maken. Daardoor lijkt het natuurlijk ook alsof het heel snel gaat. Gister van mijn moeder een dunner naaldje gekregen, eens kijken of me dit bevalt. Vanavond ga ik die uitproberen.

xLiefs Lydia

vrijdag 11 november 2011

Mams borduurt: HAED Country Hamlet

Mijn moeder borduurt ook. Sinds dat ik begonnen ben met het kattencollage van Francien's katten heb ik haar opnieuw aangestoken. Vroeger borduurde ze al, maar heeft dit jaren niet gedaan. Nu heeft ze al een aantal werkjes af en heb ik haar toch enthousiast kunnen krijgen voor een HAED patroon. Ze twijfelde eerst. Zulke grote werken! Er zijn natuurlijk kleinere werkjes, maar daar zat nou net niet iets tussen wat ze mooi vond. Dan toch maar tussen de grote werken kijken. En hier is haar keus op gevallen:

Dit is Country Hamlet. Een ontzettend mooi plaatje, en het past precies bij mijn moeder! Ik heb haar stof meegegeven, zodat ze net als ik op 18 count aïda aan de slag kan. Persoonlijk vind ik dat het mooiste werken. De kruisjes komen, met 2 draadjes dat wel, mooi dicht op mekaar en je ziet er geen stof doorheen schijnen.

Ik heb begrepen dat ze al een beginnetje gemaakt heeft met de lucht, dus zodra ik de kans krijg ga ik een fotootje maken zodat jullie haar updates ook hier kunnen volgen! Ik hoop dat jullie dat leuk vinden.

xLiefs Lydia

woensdag 9 november 2011

Fall Fairy // Deel 12

Ik ga jullie maar weer eens vervelen met een update van de Fall Fairy. Het blijft toch echt mijn favoriete werk om mee bezig te zijn. Die kleuren blijven mooi en passen helemaal bij deze tijd van het jaar. Misschien maakt dat het ook wel extra leuk om aan te werken.


Op de onderste foto is heel mooi te zien hoe het geheel nu is. De kleuren zijn echt prachtig!

xLiefs Lydia

woensdag 2 november 2011

Fall Fairy || Deel 11


Halverwege ben ik nu. Halverwege pagina 3. Het is op dit moment erg fijn om aan de Fall Fairy te werken. Het stukje waar ik nu aan werk heeft zulke mooie herfstkleuren! Als ik naar mijn werkje kijk en vervolgens naar buiten, dan zie ik dezelfde kleuren. Dat maakt het extra leuk!

Wel heb ik deze week ook even tijd besteed aan de giraf. Ik was even flauw van de Fall Fairy en al die verschillende kleuren. Ik wilde graag even iets ‘simpelers’ oppakken. De giraf is dat. Dat zijn maar een aantal kleuren en dat maakt het werken hieraan een stuk makkelijker.

Nu heb ik de Fall Fairy weer opgepakt, het kriebelde toch wel! ;)

Iedereen een hele fijne week!
xLiefs Lydia