maandag 24 oktober 2011

Fall Fairy || Deel 10

Ook deze week uiteraard een update van de Fall Fairy. Het werken met de hokjes bevalt nog steeds, zou het ook zeker weten blijven doen. Het werkt veel prettiger als je wat meer zekerheid hebt waar een kruisje moet komen. Als deze pagina af is, ga ik een ander werkje weer oppakken. Welke dat is…dat is nog een verrassing!

xLiefs Lydia

maandag 17 oktober 2011

Fall Fairy || Deel 9

Hier volgt weer even mij wekelijkse update. De afgelopen week heb ik niet zo heel veel kunnen borduren. Al zou je dat niet zeggen als je de foto bekijkt! Het scheelt dat er nu veel grote stukken van dezelfde kleur zijn. Minder confetti. Dat borduurt lekker door! Ook de hokjes helpen erg. Ik moet zeggen dat ik er eerst sceptisch over was, maar ik vind het lekker borduren. Je hoeft zo minder uit te tellen als eerst, je ziet sneller waar een kleur ook moet komen. Ik vind het dus erg fijn en zal er zeker mee doorgaan!

Fijne week iedereen!

xLiefs Lydia

zaterdag 8 oktober 2011

Fall Fairy || Deel 8

Na veel borduren de afeglopen 2 week is het me gelukt! De 2e pagina is af! Ben er stiekem een beetje trots op dat het me gelukt is binnen zo'n korte tijd. Nu moet ik ook toegeven dat ik er best wel wat uurtjes in stop in het borduren. Maar het is gewoon een leuke verslavende hobby.

Om  het borduren nog wat makkelijker te maken, heb ik nu hokjes op het stof getekend om zo beter te kunnen zien welke kleur waar moet. Dat ziet er nou dus zo uit:

Ik heb zo al een klein stukje geborduurt en ik moet zeggen, het werkt fijn! Rechts bovenin begint een grote tak, een heel stuk met dezelfde kleur. Hier kon ik nu alvast mee beginnen door de hokjes. Je hoeft zo minder uit te tellen.

xLiefs Lydia

maandag 3 oktober 2011

Fall Fairy || Deel 7

Er is weer een week voorbij en dat betekend dat ik weer een foto plaats van hoever ik met de Fall Fairy ben. De foto is al van afgelopen donderdag dus ik ben ondertussen alweer verder. Ik hoop deze week namelijk de 2e pagina af te krijgen. Dus daar doe ik mijn best voor. Dan pak ik daarna even weer een ander werkje op, anders blijven die maar liggen en dat is ook zo zonde!

Fijne week allemaal!

xLiefs Lydia