vrijdag 23 september 2011

Fall Fairy // Deel 6


Deze week ben ik iets eerder dan normaal met het plaatsen van een update foto. Normaal gesproken doe ik dat op zondag, maar aangezien mijn vriend dan jarig is, en we het ele huis vol visite hebben zitten dan, weet ik niet of ik een update kan plaatsen. Daarom ben ik dus wat eerder. Maar gezien de vorige update vond ik zelf al dat ik een mooi eindje op weg was, dus daarom vond ik het natuurlijk ook leuk om te laten zien aan jullie!

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe!

xLiefs Lydia 

PS: Ik ben ook gaan schrijven voor een ander blog, borduurmutsjes genaamd. Neem ook hier eens een kijkje en laat een berichtje achter!

maandag 19 september 2011

Fall Fairy || Deel 5

Vorige week heb ik een begin gemaakt met de 2e pagina. Deze pagina heeft naar mijn idee iets minder confetti, dus ik kan wat sneller doorwerken. Doordat je grotere stukken in 1 keer kan borduren zie je veel sneller resultaat! Ik kan er nu al naar uit kijken om vanavond weer lekker verder te gaan. Ik heb nu al bedacht met welk gedeelte ik verder zal gaan (voor de afwisseling ga ik met blauw verder ;) ).

Doen jullie dat ook, van tevoren bedenken wat je eerst wil doen, of pak je gewoon je werk en zie je het wel?

maandag 12 september 2011

Fall Fairy || Deel 4

Voordat onze vakantie begon, had ik mijzelf een doel gesteld. Ik wilde graag 1 pagina van de Fall Fairy af hebben voor het eind van de vakantie. En….het is me gelukt!! Wel net op het nippertje. Vandaag moest ik weer werken en gister heb ik de eerste pagina af gekregen. Al met al ben ik er op 3 dagen na een maand mee bezig geweest. Dat zette me wel aan het denken, als ik elke maand een pagina doe ben ik over 4 jaar pas klaar! Haha. Ach je moet er wat voor over hebben!