woensdag 31 augustus 2011

Fall Fairy // Deel 3

Afgelopen week hebben mijn vriend en ik heerlijk gekampeerd. Natuurlijk ging de Fall Fairy met me mee. Ook Francien's katten, maar de Fall Fairy is zo leuk dat ik daar amper aan toe kom. Ik had gehoopt een hele pagina af te krijgen, maar dat is me net niet gelukt. Komende week zit ik in Turkije, dus dan blijven de borduurwerken thuis. Dan ga ik lekker lezen. Het is toch teveel gedoe in de warme zon. Dus dat komt na die week vakantie wel weer!

 
Ik vind het trouwens erg leuk om vorderingen van anderen van de Fall Fairy te zien, ken je leuke blogs van meiden die ook hiermee bezig zijn, laat het me dan even weten!

xLiefs Lydia

woensdag 17 augustus 2011

Fall Fairy || Deel 2

Het lijkt nog niet echt of ik veel opgeschoten ben, maar toch staan er al weer 1400 kruisjes op het doek!

Zojuist maar even wat extra zwart en donkerbruin gehaald, want wat gaat dat hard! ;) Nu kan ik weer even vooruit!

xLiefs Lydia

zondag 14 augustus 2011

Fall Fairy // Deel 1

Het eerste beginnetje van de Fall Fairy is er. Wat is deze leuk om aan te werken! Het stuk stof is zo immens groot dat ik me wel afvraag of ik m ooit afkrijg ;) Maar als die mooie kleurtjes! Ik heb nu zo'n 600 kruisjes gezet en vandaag zullen er vast nog wel meer volgen. Het is regenachtig vandaag, niks aan. Dus ik ga lekker lui borduren de hele dag!

Ik wens iedereen dan ook een hele fijne zondag toe!

xLiefs Lydia

zaterdag 13 augustus 2011

Kerstsok Deel 2


Gister weer een klein stukje van de kerstsok gedaan. Ik moet zeggen, het begin is best saai, met al dat blauw, Gelukkig kan ik zo al aan wat andere kleurtjes beginnen voor de afwisseling.

Ik denk alleen wel dat de sok zo in de kast beland. Ik wil vanmiddag met een nieuw project beginnen. Een 5-jaren plan wel te verstaan! Het gaat namelijk de Fall Fairy worden van HAED.

 Ik kijk hier al zo lang naar uit om hiermee te beginnen. Dat ik gister besloten heb om dat maar gewoon te doen! Dus ik ga straks even spulletjes halen en dan lekker beginnen!

xLiefs Lydia

donderdag 11 augustus 2011

Francien's Katten || Deel 6

Ik zag dat ik wel een update had geplaatst op hyves maar nog niet hier, dus hier komt nog even een foto van mijn kattencollage:

Deze kat is ondertussen al bijna af, maar een nieuwe foto volgt gauw als hij af is!

xLiefs Lydia

Giraf met Jong || Deel 1

Maandagavond had ik ineens zin om een ander borduurwerk op te pakken. Namelijk mijn Giraf met jong. Hier had ik al een beginnetje mee gemaakt maar ik had hem daarna weggelegd omdat ik zowel met de kerstsok als met het kattencollage wilde beginnen. Ik had echter even de foto's van mijn Tijger met jong teruggekeken en toen had ik zoiets van mijn Giraf moet ook weer opgepakt worden! Zie hieronder dus het resultaat.



Het meeste is nog achtergrond, maar ik heb al een klein stukje van het ene hoorntje gedaan! Ondanks de sombere, veelal dezelfde kleuren toch erg leuk om aan te werken!
xLiefs Lydia